Oltiin eilen illalla Janella ja Rogerilla kylässä. Jane on Terhin oppilaan äiti, joka toimii aktiivisesti vanhempainyhdistyksessä ja hänellä oli iso osuus siihen, että ylipäätään päädyimme tänne. Janella ja Rogerilla oli aiemmin talo Papamoalla, mutta he möivät sen ja asuvat nyt vuokralla Otumoetain toisella puolella. Linnuntietä meiltä ei ole heille matkaa kuin muutama sata metriä, mutta tietä pitkin reilu pari kilometriä. Ohjelmassa oli tietenkin ruokaa ja juomaa, sekä runsaasti keskustelua lapsista ja koulusta. Talossa on mahtava toisen kerroksen terassi ja koska talo on rinteessä, näkee terassilta kauas.

1051360.jpg

Terassi on mukavasti auringonlaskun suuntaan, tosin kännykällä ei voinut kuvata auringon suuntaan, meni kuva ihan valkeaksi. Viereisessä talossa oli nuorilla bileet ja hippihoppi kaikui sieltä meidänkin korviimme. Alhaalla kentän laidalla joku ampui raketteja nonstop parin tunnin ajan ja mekin saimme seurata showta aitiopaikalta. Tosin niihin oli jo ehtinyt kyllästyä, kun sama meno on jatkunut jo viikon. Illan pimettyä siirryimme sisätiloihin, mutta en malttanut olla ottamatta kuvaa myös pimeällä.

1051361.jpg

Tänään on sitten ohjelmassa luultavasti melontaa ja ainakin Star Trek. Säätiedotus lupaa kymmenelle seuraavalle päivälle yhdeksänä aurinkoista ja iltapäiväksi 20 lämmintä. Toivottavasti ovat oikeassa.