Kuvia

Kasperin futisjoukkueen viimeinen peli oli lauantaina ja eilen olivat päättäjäiset. Purin digikuvia kameralta ja siinä oli pari otosta, jotka ajattelin pistää tähän.

900287.jpg

Tässä maestro itse. Tämä malli on jo isäänsä pitempi, aika ruipelo kuitenkin. On siinä silti ihan pelimiehen näköä!

900288.jpg

Tässä joukkuekuva. Pojat tulivat omassa sarjassaan kolmansiksi. Vaikka sarja olikin ei niin vakavasti urheileville, suhtautuivat kaverit hommaan asiaankuuluvalla hartaudella. Valkut olivat loistavia.

Yhteyksistä

Täällä meillä on skype (nettipuhelin) päällä usein sekä aamulla, että illalla. Tietokoneita surraa iltaisin kaksi rinnan, kun Kasperilla on oma kone. Siksi myös mese on usein päällä. Toivoisimmekin yhteydenottoja sieltä, jos joku käyttelee samoja ohjelmia, niin voisi joskus haastella ihan livenä. Yhteystietoja voi lähetellä vaikka sähköpostina tai tekstarina. Homma muuten helpottuu aikaeron osalta, kun täällä siirrytään kesä- ja siellä talviaikaan.

Blogista

Tämä blogi on avoin ja siis kenen tahaansa luettavissa. Palvelun tarjoaja tilastoi tapahtumat ts. kun vierailet täällä, tallentuu siitä jälki palvelimelle (koneen tai selaimen tyyppi, ei henkilötietoja). Pystyn selaamaan tilastotietoja ja sen mukaan tässä kuussa on käyty blogia lukemassa n. 30 eri koneella. Kun en sitten millään voi tietää, kuka tätä lukee, ole hyvä ja jätä joku kommentti, kirjoita vaikka pöö ja pistä nimesi, niin tiedän sinun vierailleen täällä. On paljon kivempi kirjoittaa, kun tietää, että juttuja luetaan. Kiitos.