Näillä amerikkalaisen Great White-yhtyeen sanoilla voisi kai kuvata teikäläisen kouluvuoden loppumista, mutta toisaalta ennemminkin kiwimiehen touhuja: hedelmät on loppu! Nyt on aika siirtyä uusiin töihin (ensin niitä pitää etsiä ja hakea).

Loppu on. Joimme oluet homman päätteeksi Maniatutussa ja sitten kotiin. Koti oli tyhjä, koska Terhi, Kasperi ja Anna ovat telttailemassa. Toivottavasti nyt onnistaa ja polku löytyy. Kävin työn loppumisen kunniaksi hakemassa Bethlehemin viinakaupasta vähän olutta ja laitoin takkaan tulen ja menin tupakille Tuitölkki kourassa ja mikäs minua odottikaan ulkona?

632147.jpg

Oli muuten elämäni kaunein sateenkaari. Oli pakko ottaa muutama kuva kännyllä ja tässä niistä paras. Sori vaan, se uskomaton valo ei välity kuvasta, on pahus aika paljon tummempi.

Ostettiin Annalle (ja mulle keittiölainaan) eilen uusi pieni CD-mankka. Hyvin rokkaa. Kuunneltiin koko ilta Haurakia. Ei muuten ihan turha rokkiasema. Vähän niinku vanha RadioCity Suomessa. Käykää kuuntelemassa netissä: hauraki.co.nz. Toivottavasti kuuluu siellä.

Nyt lähden jatkamaan radion kuuntelua kas, kun olutkin on loppu. Toivotan sinne hyvää kesää ja muutakin hyvää. Enjoy! You've earned it!