Anna osallistui eilen neliotteluun 900 muun lapsen kanssa Pilot Bayllä. Meno oli melkoista ja tunnelma oli loistava. Katsojia vain olisi saanut olla enemmän.

436660.jpg

4. erän lähtö. Uimarit laiturin edessä kuvan taka-alalla. Edessä vaihtoalue ja collegepojat valmiina...

Anna myöhästyi lähdöstä. Vanhempien ei sallittu olla vaihtoalueella, joten kun Annan erää (4. erä) paimennettiin paikoilleen, joutui hän kajakkipaikalle, vaikka olisi pitänyt aloittaa uinnilla. Onneksi avustamassa olleista collegepojista yksi äkkäsi, että tytön voi laittaa uimaan pienemmän matkan, kun kerta hänen eränsä parhaat uimarit olivat jo kajakkiosuudella. Niin Anna pääsi matkaan joukon viimeisenä.

436663.jpg

Ota vielä pelastusliivi pois ja ui poijun ympäri, kyllä se siitä! Kiweillä on taito saada kaikki mukaan.

Uinti sujui hyvin ja melontaosalla Anna sai kiinni muutaman melojan, vaikka näillä oli hänen aloittaessaan 200m etumatka ja koko matka oli vain 500m.

Anna pyöräili Janilta lainatulla maastopyörällä. Pyöräilyosuudesta (6km) on paha sanoa mitään, koska koko ajan lapsia meni ja tuli. Tässä vaihessa Anna oli vielä ihan virkeä.

436664.jpg

Pieni pyöräilijä lähestymässä viimeistä lajinvaihtoa.

Juoksu (2km) veikin sitten voimia ja Anna sanoi kävelleensä osan matkaa. Moni lapsi kuitenkin käveli koko matkan ja Anna sanoi ohittaneensa useita. Maalissa sitten oltiinkin jo aika puhki. Illalla oli vähän huono olo, eikä sushi oikein maistunut.

436668.jpg

Go, Anna, go! Enää 50 metriä maaliin!

Kahden viikon kuluttua on Mountilla leikkimielinen triathlon Anna haluaisi sinne seuraavaksi.