Tänään pitäisi vihdoin saada tavarat Suomesta. Kontti on jo Taurangassa, mutta kontti läpivalaistaan ja sitten... olemme optimistisia. Olemme myös vuokranneet uuden talon ja muutto sinne on alkanut. Terhin työkaverilta saimme peräkärrin ja sohvien ja sänkyjen siirto on vuorossa iltapäivällä. Uusi talo on kaksikerroksinen, vähän vanhempi kuin nykyinen, mutta kiva. Siinä on myös luonnetta enemmän kuin nykyisessä. Niin ja takka! Vuokraisäntämme lupasi hommata meille polttopuita. Eipähän sitten tule niin kylmä talvella.

Elämä sujuu nyt samalla mallilla päivästä toiseen. Olemme saavuttaneet arkirutiinien siunatun tilan. Viikonloppuisinkaan ei tunnu porukalla olevan halua ryntäillä jutusta toiseen, akkujen lataaminen riittää. Vieläkään emme ole alentuneet pelkiksi sohvaperunoiksi, vaan aina on jotain pientä puuhailua TV:n katsomisen sijaan.

Annan pupu oli kuollut yöllä. Ruoholla oli karvatuppoja, joten kissa oli päässyt kanitarhaan. Peto oli valinnut kaneista pienemmän ja päästänyt sen päiviltä. Taidamme haudata sen nyt aamulla takapihalle.