Tämä päivä alkoi kuten muutkin arkipäivät: Kello soi kuudelta. Kasperi oli jo herännyt aiemmin, että ehtisi pelata wow:ia netissä suomalaisten kavereiden kanssa (kun Suomessa oli ilta!). Kahvin jälkeen alkoi koululaisten eväiden teko: paistettua kananmunaa sämpylän väliin, omenalohkoja, luumuja ja porkkanaa hedelmälaatikkoon. Pari pillimehua ja vesipullo, siinä se.

Muu porukka heräili, suihkuili, pukeutui ja söi aamupalansa. Sen jälkeen ennen puolta kahdeksaa jatkoivat kouluilleen. Täällä alkoi siivous: Autotallin lattia piti harjata, samalla tiellä menivät ulkopatiot. Kokolattiamattohöskä vaatii imurointia pari kertaa viikossa ja tänään oli sen aika. Jos muuten olet ostamassa uutta imuria, osta Dyson, kannattaa. Eipä tartte montaa kertaa samaa huonetta höyläillä. Tosin läpinäkyvä pölysäiliö on siitä huono, että tulee koko ajan ajatelleeksi, että tuonko sonnan kanssa sitä on eletty.

Suihkun jälkeen jatkoin Taurangan keskustaan. Piti maksaa Terhin parkkisakko (huimat 12nzd!). Täällä kun maksujen mukaan pitäisi liittää shekki, mutta me ei haluttu niitä. Onneksi City Councilissa on luukku, johon voi maksaa käteisellä.

Puurohiutaleet oli loppu, päätin ostaa uusia. Täällä vain kaikkien hiutalepakettien kyljessä lukee: Oats. Siis jälleen kaurapuuroa. Missä ovat kaikki kivat Nallehiutaleet eri makuvaihtoehtoineen? Ei ihme, että lapset kyllästyvät puuroon. Enpä taidakaan tarjoilla sitä ihan joka aamu.

Koska aurinko paistaa pilvettömältä taivaaltaa, päätin pitää pyykkipäivän: Laitoin lakanat koneeseen. Meillä ei ole varalakanoita, kun kontti ei ole vielä tullut (laiva saapui Taurangaan tänään). Niin että lakanoiden pitäisi kuivaa illaksi, muuten nukutaan tosi karheasti pelkällä patjalla ja villahuovalla.

Muuta kotihommaa ei tänään sitten olekaan tarjolla. Paitsi nakkikastikkeen tekoa. Löysin kaupasta vähän nakkeja muistuttavia makkaroita ja päätin, että kokeilen kastikkeen tekoa. Saa nähdä, tuleeko syötävää. Ainahan varalla on pitsaa helvetistä (Hell). Olemmehan jo kirjautuneet asiakkaiksi netissä!